Kudarc Kft.

Homeopátiás sör

2017. október 16. - Hód Ödön

Hallott már ön a 

sorosterv.jpg

?

Nem? Nahát.

A Kudarc Kft. nemzetközi hatású filantrópusokhoz hasonlóan vallja, hogy a kisebbségek, melegek, sérült emberek felkarolásában és támogatásában hatalmas pénz és üzleti lehetőség rejlik! Ilyen kisebbség a homeopátiás gyógyászatban hívők közössége, akiket manapság leköpnek az utcán, hülyének nevezik őket és ellehetetlenítenek a "tudomány" nevében. Mi most egy világviszonylatban is újító, nemes küldetésbe vágjuk a fejszénket, amikor Európa egyik legelesettebb kisebbsége számára gyártunk minőségi sört.

Ez lenne tehát a Kudarc Kft. Sörös-terve!

A Samuel Hannemann's Humulus 30 CH Homeopát IPA-t az 1796-os német homepoátiás tisztasági törvény alapján készítjük az Elba folyó vizéből, mely memóriája révén emlékszik a folyóba öntött valamennyi sörre (másra nem!). A gyártás folyamata során a lajtoskocsikba kézzel mert folyóvizet a Humulus fajokból készített, 30 alkalommal higított és dinamizált oldattal keverjük és a legnemesebb német sörgyártási elvek szerint erjesztjük. Nem véletlenül nevezzük tehát a Samuel Hannemann's Humulus 30 CH Homeopát IPA-t közműves sörnek! 

homeopat-ipa2.jpg

A kép csak illusztráció, a szöveg méretét csak a reklám kedvéért nagyítottuk fel olvasható méretűre!

Típus: szűretlen német közműves IPA

Összetevők: víz, szacharóz, laktóz

Alkoholtartalom: nem tudtuk megmérni, de valószínűleg várandós anyukák és gyerekek is nyugodtan ihatják. De alkoholmentes változatban is kapható! 

Kapható: Egyelőre csak homeopátiás gyógyszertárakban csapoljuk. A 0,03 literes, átlátszó alumíniumdobozos kivitel 2020-ra várható. 

Gyártja: a Kudarc Kft. németországi leányvállalata a Fiasko GmbH. 

 

Fogyassza felelősséggel!

Másnaposság esetén keresse homeopátiás Anti-Macskajaj termékcsaládunkat! (figyelem, macskát nyomokban tartalmaz!)

A bejegyzés trackback címe:

https://kudarckft.blog.hu/api/trackback/id/tr5812949527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása