Kudarc Kft.

Diesel Tesla

2017. november 17. - Hód Ödön

A Tesla licensze alapján a Kudarc Kft. által gyártott modellel átélheted a régi idők száguldását modern köntösben. Ez az elegáns, forradalmian környezetbarát gépjármű pontosan jelzi hol is a helyed az autópálya táplálékláncában! Minden tekintetben rabul ejti a nőket, parkolj vele bárhol, az Operaház előtt, vagy a Tesco parkolójában. Intelligens és dizájnos tervezése konzervatív és progresszív igényeket is kielégít. Azoknak alkottuk meg, akik szeretnek felvágni, a márka bűvöletében élnek, de annyira nincs sok pénzük. 

Ez a mestermű a Diesel Tesla, a szegény ember Teslája, gazdag ember dízelautója! 

software_update.jpg

Bizonyára hallották már a rossz hírt, hogy a Tesla cég Magyarország helyett Kínát választotta a legújabb gyárának színhelyéül. Nos ez a hír csak részben igaz. Magyarországra is jutott egy gyáregység, csak ezt valamiért nem ütötte meg a médiák érdeklődési küszöbét.

Mivel Hód Ödön, káefténk elnöke gyermekkori jó barátja Elonnak sikerült elintézni, hogy a cég dízelautókat gyártó egysége Sáskát válassza európai központjául. A beruházás a régi elképzelések szerint a Vegy településsel közös vegyi ipari parkban létesült volna, de a jelenlegi hazai természetvédelmi trendeknek engedve inkább a település parkjában és a közeli csónakázótó telkén építjük fel a környezetbarát üzemet! 

A Diesel Teslák beépített fogyasztásmérővel készülnek, ahol ön állíthatja be, mennyit mutasson a kijelző! 

Ár-érték arányban jelenleg hazánkban nincs jobb autó!

Keresse a Tesla boltjaiban, nem nehéz felismerni őket kipuffogójukról! Hibrid kivitelben is kapható, azokat az áramszedőjükről könnyű felismerni, de csak a trolivonalakon lehet vele közlekedni.

 

Nem biztos, nem számoltunk utána

A bejegyzés trackback címe:

https://kudarckft.blog.hu/api/trackback/id/tr6613084488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása