Kudarc Kft.

Gyere haza, fiatal! Buli van az Oktogonon!

2017. október 26. - Hód Ödön

Örömmel értesítjük a Kudarc TV nézőit, hogy Vajna Andrea stábunkat bízta meg a Gyere haza fiatal! sorozat legújabb epizódjának elkészítésével!!! 

Miniszterelnök Úrnak jelentjük, a nagy mű elkészült a Sáska filmstúdióban.

Stábunk október 23-án forgatta alacsony költségvetésű filmjét, amelyben magyar hajléktalan statisztákat alkalmaztunk a költséghatékonyság (nagyobb profit, érted) érdekében. Stábunkat felkereste néhány újságíró önkéntes is, akik élőben szerették volna látni életművüket, ahogy a lakosság egyetértésben, önfeledten ünnepel a forradalom alkalmából. 

A szöveggel nem vacakoltunk sokat, szerencsére az ekhós tévé ingyen és önként rendelkezésünkre bocsátotta a betelefonálós műsoraik archívumát. A klubbrádiótól pedig közérdekű adatigényléssel kértük el a ezeket, mert elsőre nem adták be a derekukat. 

A nagy hidegre és az élehthű alakítás érdekében szponzorunk a Vegyi Italgyár rendelkezésünkre bocsátotta egy kisebb tartálykocsiját. Az EU-s zászlót találtuk, azóta már visszavittük. 

Kérjük figyelmesen hallgassák a felvételt, amiben két tucat Bayer Zsolt idézetet rejtettünk el!

 

Kérjük olvasóinkat, osszák meg külföldön élő rokonaikkal, vagy odahaza maradt rokonaikkal, amennyiben már önök is külföldön élnek! 

Külföldi hírműsorokban főműsoridőben napi négyszer fog lemenni a Soros-terv reklámai között, a felvásárolt külföldi vidéki lapokan nyomtatott formában jelenik meg! 

A filmet támogatta és a rendőrséget kihívta a Külhoni Magyarok Hazahozataláért Társaság civil szervezet.

A felvételen felhangzik Marxista Karolina negyedik szimfóniája, sípon előadja Gender Ilona. Eminem sajnos torokporblémák miatt kénytelen volt lemondani beígért fellépését, gázsija elvesztette közpénz jellegét.

A bejegyzés trackback címe:

https://kudarckft.blog.hu/api/trackback/id/tr9613081546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lezlidzsi84 2017.10.27. 10:24:05

Szerencsére 1:10-nél jön Machete és rendet rak :)

Hód Ödön · kudarckft.blog.hu 2017.10.27. 10:56:01

@lezlidzsi84: Úgy érezzük, sikerült jeleznünk a hazatérést tervező fiataloknak, hogy Magyarország mennyire sokszínű! <3
süti beállítások módosítása