Kudarc Kft.

Bitcoin cafeteria

2018. január 27. - Hód Ödön

2018. első napjaiban középfokú informatikusunk és rendszergazdánk ijedten vette észre, hogy több kollégánk is tiltott bitcoin-bányász programokat használnak a céges számítógépén. Ezzel illegális jövedelemre tesznek szert, ami a Kudarc Kft. rendszereinek illegális használatával történik. Mivel a cégünk már többször is bizonyította, hogy nem a szigorú tiltás, hanem az engedékenység híve (például ahogy az az utcán köpködés és az adócsalás legalizálása, sőt Hungaricummá emelése során is megmutatkozott) ebben az esetben is megtaláltuk az arany középutat.

bitcoin.jpg

2018-tól kollégáink immár legálisan bányászhatnak bitcoint, a cégünk a cafeteria juttatások közé emelte a virtuális valutát. A munkavállaló maga döntheti el, hogy a saját maga által bányászott SZÉP, vagy ERZSÉBET bitcoint mire fordítja. Lényeg az, hogy csak a cégünk termékeit vásárolhatja belőle. Mivel ez a munkavállaló és munkaadó felet is érdemben kielégítette három napja aláírtunk a Kudarc szakszervezettel kötött megállapodást. A villanyszámla-emelkedés különbözetét természetesen levonjuk a munkavállalóink fizetéséből. 

A bejegyzés trackback címe:

https://kudarckft.blog.hu/api/trackback/id/tr4513582813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása