Kudarc Kft.

Vili, az állatkerti bálna

2017. november 29. - Hód Ödön

A kormány döntése értelmében tovább bővült a Városligetben található Fővárosi Állat- és Növénykert területe! A munkálatokra azért volt szükség, hogy a Kudarc Kft. japán leányvállalata, a Harakiri Co. ajándékát el tudjuk helyezni. Vili, a 150 tonnás kék bálna jövő héten érkezik Japánból a felrobbantott Széchenyi fürdő helyén kialakított 2 hektáros, 30 méter mély medencébe. A medence feltöltését a fürdő helyén megmaradt kútból végezzük, melyet a Kínai Népköztársaságból érkező himalájai sóval vegyítünk.

allatkert.jpg

Japán legújabb diplomáciai offenzívájával a déli óceánokon zajló bálnavadászatot próbálja olyan módon elfogadottabbá tenni, hogy egyes súlyosan megcsonkított állatokat külföldi országok állatkertjeinek ajánl fel. Általunk ismeretlen okokból Magyarország az egyetlen ország, amelyik elfogadta az ajándékot, ebben a Kudarc Kft.-nek és a Külügyminisztérium keleti nyitásért felelős államtitkárságának elévülhetetlen szerepe volt. Vili örökbefogadását a Liget Projekt is zászlajára tűzte, hiszen így a környezetvédők és városvédők torkán is könnyebben le lehet tolni a lerombolt épületet, a 2 hektáros medencét, az egy hektáros parkolót és a kisegítő létesítmények területének lebetonozását. 

Villi nagyon szereti a a helyszínen kapható ipari halhulladékból gyártott ViliCsemegét, amelyet a Kudarc Kft. gyárt vietnámi pangáziuszból. Nekünk is gazdaságosabb, ha önök etetik az állatot!

A megnyitóra szeretettel várjuk iskolák jelentkezését! 

A bejegyzés trackback címe:

https://kudarckft.blog.hu/api/trackback/id/tr2813404909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása