Kudarc Kft.

Három dimenziós óra

2017. október 19. - Hód Ödön

Már Einstein is bebizonyította, hogy az idő három dimenziós jelenség. Egyszerűen felírható egy x, y, z tengelyű függvényként (1. ábra). 

300px-coord_planes_color_svg.png

Egyvalamiről azonban elfeledkezett az öreg, hogy ebből bizony pénzt is lehet keresni! A kétdimenziós (számlapos-mutatós) és digitális órák korában illik valami önálló gondolattal és dizájnal előrukkolni az időmérők piacán. Ezt teszi most a Kudarc Kft., amikor bemutatja önöknek a úttörő háromdimenziós óráját, a

Kudarc 3D Kronométert!

Íme:

3dclock.jpg

A pontos időt egy minden másodpercben máshol felvilanó piros lézerpötty jelzi a 60 egységnyi beosztású perc és másodperc, valamint a 24 beosztású óra tengelyen. Az óra különböző méretben kapható, a legnagyobb jelenleg az 1 köbméteres falióra változat. Karóráinkat jelenleg is teszteljük, ezeken kényelmi okok miatt az arányosan zsugorított óra beosztás lesz a függőleges tengelyen. Az átlátszó üvegfal napelemként funkcionál, így nem kell majd elemért rohangálnia a sarki boltba (csak ha éjjel is szeretné használni).

Ajánlott fogyasztói ár: 12000 forint/köbcenti (számla nélkül)

Ha esetleg ön nem elég okos, hogy leolvassa a pontos időt, ne keseredjen el, vegyen egy macskát és remekül fog szórakozni!

Egy elégedett vásárló (Józsi 43): Amióta a Kudarc 3D kronométert használom le sem tudom venni a szememet az óráról. Köszönöm Kudarc Kft.!

Nyereményjáték!

Küldjék be postacímünkre pontosan hány órát mutat a fenti ábrán látható Kudarc 3D Kronométer!

Az első három helyes beküldő között kisorsolunk három darabot a meglepően nagy számban raktáron maradt iZokni termékünk közül! (Kérjük azt is írja meg, hogy jobb, vagy bal lábas-e).

A bejegyzés trackback címe:

https://kudarckft.blog.hu/api/trackback/id/tr5712989828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása