Kudarc Kft.

Kudarc Párt választási ígéretek 1.

2018. február 13. - Hód Ödön

A Kudarc Kft. elemzői évről évre előrejelzik, melyik évben, mely területen várható a legnagyobb profit. Idén elemzőink az országgyűlési választásokat és az azt követő, üzleti szempontból hosszú távú bevételeket jelentő kormányzat-közeli befektetéseket jelölték meg. Éppen ezért azonnal úgy határoztak fő részvényeseink, hogy haladéktalanul létrehozzák a Kudarc Pártot. És mint minden tisztességes pártnak a Kudarc Pártnak is van szüksége programra (közismertebb nevén: választási ígérgetésre). Lássauk az elsőt!

cloud_forest.jpg

Pártunk ígéri és fogadja, hogy kormányra kerülése esetén első dolga lesz, hogy természetvédelmi megfontolásból a Fővárosi Állat és Növénykert szakembereinek segítségével megszabadítjuk Német Szilárdot szenvedéseitől és a bezártságától és állami költségen szabadon bocsátjuk egy ruandai esőerdőben egy fürt banánnal együtt!

Támogassa ön is az emberszabásúak megmentését!

Szavazzon a Kudarc Pártra!

A bejegyzés trackback címe:

https://kudarckft.blog.hu/api/trackback/id/tr6413665130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása