Kudarc Kft.

Zombiewear

2017. november 05. - Hód Ödön

Sajnálattal értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy a világszerte kedvelt "Zombiewear" márkajelzésű ruházati termékeinket — ha a piaci viszonyok nem változnak kedvezően — hamarosan kénytelenek leszünk kivonni a forgalomból!

849e.jpg

Ebben az évben sajnos nagyon rájárt a rúd a Sáska járási ruházati iparra. A világszerte közkedvelt, tépett és koszos Zombiewear hétköznapi ruházati termékeinket nem tudjuk már eljuttatni a boltokba, ugyanis a Sáska melletti szeméttelepet bezárták, a kidobott ruhákat gyűjtő közmunkásainkat e hó elejétől már nem engedik be a telepre, még jutalékért sem. A Kudarc Kft. jelenleg országszerte keres együttműködő, bedolgozó partner-szeméttelepeket és hulladéklerakókat, ahol cégünk továbbra is kitermelési jogot kaphatna ruházati termékekre. A ruhabányászat eddig hatalmas profitot hozott, az okot még szakértőink sem teljesen értik, hogyan indulhatott világhódító útjára a szakadt, orrfacsaró szagú és koszos viselet, mindenesetre viszonteladóink egyelőre nem panaszkodnak, legfeljebb az áruhiány miatt.

dirty-jeans.jpg

Hogy jó hírt is közölhessünk, a Zombiwear öltönyök és a kosztümök továbbra is kaphatók, sőt a választék is bővül! Az elmúlt hónapban a Kudarc Kft. megegyezett az Országos Temetőgondnoksággal és a jövő évtől közmunkásaink végzik a lejárt sírhelyek felszámolását!

A bejegyzés trackback címe:

https://kudarckft.blog.hu/api/trackback/id/tr2412957891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása