Kudarc Kft.

Ehető csikk

2017. október 24. - Hód Ödön

Immár két hónapja, hogy a nagy dohánygyárakkal megegyeztünk, hogy ezentúl kötelezik magukat arra, hogy a Kudarc Kft. Sáskán alapított csikkgyárából szerzik be az ehető füstszűrőket. A Sáska járásbeli kukoricatermelő gazdák által jutányos áron eladott habosított kukoricakeményítőből létrehozott 100%-ban természetes anyagokból előállított, ízesített füstszűrőkkel kapcsolatos tapasztalataikról az utca emberét kérdeztük:

Kallcenterszky Szinti (23), pék: Imádom!! <3 <3 a kedvencem a glutamátos-szalámis. Van hogy két félbetépett zsömlét is telepakolok vele egy egy stresszesebb napon, amikor nincs időm kiszaladni a szomáliai kajáldába. Otthon anyukám is azt teszi a vasárnapi húslevesbe, mindig félreteszem neki és a pasim, Józsi is gyűjti neki, mert ő inkább a fehérjéset szereti — tudod, azt a fehér színűt — sokkal olcsóbb mint a gyúróspor!

H. Ödön (45) vállalkozó: Köszönöm a kérdést! Én a cukros rózsaszínű csikkeket gyűjtöm, cserélgetünk a kollégákkal a cégnél. Előfordul, hogy másfél doboznyi is összejön egy nap. Odahaza a lányok mindig a nyakamba ugrálnak: apuska, hoztál, ugye ma is? :) Mert nagyon szeretik, műzlinek eszik reggel csokis tejjel!

csikkek_quinn_dombrowski_780x320.jpgAdjon hozzá tejet! Mennyei! (a kép nem illusztráció, csak a két tányér még nincs felöntve tejjel!)

Imre (x), hajléktalan: K* jó! Maguk csinálták? Áldja meg magát a Jóisten! Az elmúlt két hónapban 10 kilót híztam bakker, csak az a gond, hogy már alig találni a palccon! A Parlamentnél a múltkor láttam, hogy valami öltönyös faszi is összeszedegette a nőjének. De azért összejön még napi 100-150 csikk, azokat leviszem a Dunához, aszt ott lemosogatom, aztán a Vegyi Veressel letolom vacsorára. A hagymás-tejfölös a kedvencem, az a világoszöld színű...néha elszedegetem a koldusoktól!

Bálint Valentin (17), hipszter: Én nem dohányzom! A csikkeket 10 ezres kiszerelésben vesszük a srácokkal a sarki Kudarc boltban, energiaitallal toljuk suli előtt az energiaital ízű lilákat. Ezeket nem találod meg az utcán, senki nem szív ilyet. Szünetben a WC-ben rágcsáljuk, de van aki kólába rakja (estefelé vodkába). A többi szakközepes a neten rendeli, de a Kevinnek pl. az apja rendszeresen felzabálja a kóla ízű barna csikkjeit. Azt hiszi kávés. Gandalfnak meg az apja rövidlátó és a glutamátossal megy pecázni. Keveri a pufival, a hülye...

Főkefe Béla (32) szóvivő, kommunikációs főosztályvezető FKF: Az elmúlt hónapban közel 432 alkalmazottunktól váltunk meg, a munkaerő-racionalizálás miatt. A közterületek javuló állapota szükségessé tette, hogy a Kudarc Kft. által biztosított EU-s közmunkaprogram keretében ezeket az köztisztasági szakmenedzsereket átképeztük E-szám szakértővé, gyártósor-üzemeltető-asszisztensé, és élelmiszeripari mérnökké. Sáskán külön lakópark épült számukra, de ezt maga úgyis jobban tudja! A városban éjjelente kóbor kutyákkal borogatjuk a kukákat, hogy a többi szakembernek legyen munkája. 

A bejegyzés trackback címe:

https://kudarckft.blog.hu/api/trackback/id/tr1113030276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása