Kudarc Kft.

"Remittenda" hulladéktelep

2017. november 07. - Hód Ödön

Kihasználtsági problémák miatt kénytelenek voltunk elköltöztetni a hulladékgyűjtő telepünket a sáskai Paulo Coelho ének zene tagozatos általános iskola udvaráról. A vidéki papírgyűjtések mennyiségi mutatóiban beállt drasztikus csökkenés hatására telephelyünket a Magyar Időket kiadó nyomda tőszomszédságában építjük fel.

papirgy.jpg 

A kiadóval kötött megegyezésünk értelmében a kormánypárti napilap nyomdából kikerülő példányainak 90%-át költséghatékonysági okból egyből a Kudarc Kft. hulladékkezelője veszi át. Így a kiadó jelentős postai költséget tud megspórolni és a hulladéktelepünk is tovább működhet. Az így felszabaduló költségeket a kiadó lapszám-növelésre tudja fordítani. Olyan szimbiózis születik tehát, amit egy zuzmó is megirigyelhet! 

A kiadó egyetlen kikötését, hogy legalább a hulladéktelep alkalmazottai olvassák el az újságot el kellett utasítanunk, ugyanis mindketten funkcionális analfabéták, pont azért nehogy olvasgassanak munkaidőben.

Reggel öttől ugyanezen az átvevőhelyen várjuk a Lokál ingyenes napilap kevésbé lelkiismeretes terjesztőit is!

Nyitva tartás: 5:05 - 5:15, [utána cigiszünet] 5:30-7:03 [cigiszünet] 7:22-8:06 [cigiszünet] 8:30-9:50 [facebook szünet] 10:11-12:02 [ebédszünet] 13:15-14:30

A bejegyzés trackback címe:

https://kudarckft.blog.hu/api/trackback/id/tr9013196816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása